Üdvözlünk a CheckINN
világában!
Somlyai Zoltán
a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány Kuratóriumának tagja
Princzinger Péter
a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány Kuratóriumának elnöke
Ilyés Noémi
a CheckINN turisztikai innovációs programok szakmai igazgatója
CheckINN - a turisztikai innováció-menedzsment platform
A CheckINN "kikötő", melyet a turisztikai szolgáltatások minőségi megújítására kész kreatív elmék, innovatív ötletgazdák, az újító gondolatok képviselői számára hoztuk létre. Csekkolj be, nézz körül, keress útitársakat és hajózzatok együtt tovább!
A CheckINN azoknak a klubja, akik a turizmus valamely területén akarnak boldogulni, valami új dolgot elindítani, és a terveikhez társakat, szakmai és üzleti partnereket, támogatókat, szponzorokat, befektetőket keresnek. A CheckINN lehetőség a cégek, a szponzorok, a befektetők számára, hogy üzletük fejlesztéséhez megtalálják azokat a tehetséges és elhivatott szakembereket, akik a turisztikai szektorban perspektívát látnak, valamely turisztikai szegmensben keresik a kibontakozás irányait. A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány a CheckINN platform keretei között az alábbi szolgáltatásokat kínálja, illetve fejleszti a turisztikai szektor minőségi megújítása, a modern magyar turizmus megteremtése érdekében:
Szállj be egy jó ötlettel a turizmus élvonalába! Egyetemista csapatok innovatív ötleteinek felkutatását értékelését és elismerését célzó ötletverseny.
Az MTÜ és az MTSZA együttműködésében a turisztikai vállalkozások fenntarthatóságot célzó megoldásait és fejlesztéseit elismerő pályázat.
Olyan fesztivál koncepciók ötletversenye, melyek kevésbé frekventált helyekre és időszakokra generálnak látogatókat, a fődíj a nyertes esemény megvalósítása.
Elhagyott vagy funkciójukat veszített terek, területek, ingatlanok turisztikai célú újra-hasznosítására kiírásra kerülő ötletpályázat.
Leendő munkaadók és munkavállalók egymásra találását segítő, felhasználóbarát applikáció.
Szakmai, üzleti terveik megvalósításához együttműködő partnert kereső vállalkozások egymásra találását támogató alkalmazás.
Értékes szakmai programmal kombinált állásbörze, turisztikai szolgáltatók és elhelyezkedés előtt álló egyetemisták találkozóhelye.
A turisztikai ágazat aktuális trendjeit felvonultató, szakmai rendezvénysorozat.
CheckINN Mesterkurzus*
Kurrens témákat feldolgozó tananyag, mely akár egyben, féléves kurzusként, akár modulonként külön-külön beilleszthető az egyetemek képzési programjába.
* Tervezés, előkészítés alatt
CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft.
Adószám: 29024599-2-41
Székhely: 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
Ügyvezető: dr. Princzinger Péter
Kapcsolat: info@check-inn.hu
Kövess minket: