Üdvözlünk a CheckINN
világában!
Somlyai Zoltán
a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány Kuratóriumának tagja
Princzinger Péter
a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány Kuratóriumának elnöke
Ilyés Noémi
a CheckINN turisztikai innovációs programok szakmai igazgatója
CheckINN - a turisztikai innováció-menedzsment platform
A CheckINN "kikötő", melyet a turisztikai szolgáltatások minőségi megújítására kész kreatív elmék, innovatív ötletgazdák, az újító gondolatok képviselői számára hoztuk létre. Csekkolj be, nézz körül, keress útitársakat és hajózzatok együtt tovább!
A CheckINN azoknak a klubja, akik a turizmus valamely területén akarnak boldogulni, valami új dolgot elindítani, és a terveikhez társakat, szakmai és üzleti partnereket, támogatókat, szponzorokat, befektetőket keresnek. A CheckINN lehetőség a cégek, a szponzorok, a befektetők számára, hogy üzletük fejlesztéséhez megtalálják azokat a tehetséges és elhivatott szakembereket, akik a turisztikai szektorban perspektívát látnak, valamely turisztikai szegmensben keresik a kibontakozás irányait. A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány a CheckINN platform keretei között az alábbi szolgáltatásokat kínálja, illetve fejleszti a turisztikai szektor minőségi megújítása, a modern magyar turizmus megteremtése érdekében:
CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny
Szállj be egy jó ötlettel a turizmus élvonalába! Egyetemista csapatok innovatív ötleteinek felkutatását értékelését és elismerését célzó ötletverseny.
CheckINN GREEN
Az MTÜ és az MTSZA együttműködésében a turisztikai vállalkozások fenntarthatóságot célzó megoldásait és fejlesztéseit elismerő pályázat.
CheckINN Feszt
Olyan fesztivál koncepciók ötletversenye, melyek kevésbé frekventált helyekre és időszakokra generálnak látogatókat, a fődíj a nyertes esemény megvalósítása.
CheckINN Revitalizátor*
Elhagyott vagy funkciójukat veszített terek, területek, ingatlanok turisztikai célú újra-hasznosítására kiírásra kerülő ötletpályázat.
Álláskereső
Leendő munkaadók és munkavállalók egymásra találását segítő, felhasználóbarát applikáció.
Online piactér*
Szakmai, üzleti terveik megvalósításához együttműködő partnert kereső vállalkozások egymásra találását támogató alkalmazás.
CheckINN Karrier Expo
Értékes szakmai programmal kombinált állásbörze, turisztikai szolgáltatók és elhelyezkedés előtt álló egyetemisták találkozóhelye.
CheckINN UP
A turisztikai ágazat aktuális trendjeit felvonultató, szakmai rendezvénysorozat.
CheckINN Mesterkurzus*
Kurrens témákat feldolgozó tananyag, mely akár egyben, féléves kurzusként, akár modulonként külön-külön beilleszthető az egyetemek képzési programjába.
* Tervezés, előkészítés alatt
CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft.
Adószám: 29024599-2-41
Székhely: 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
Ügyvezető: dr. Princzinger Péter
Kapcsolat: info@check-inn.hu
Kövess minket: